به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از المنار، حزب الله لبنان در بيانيه اي حمله صهيونيست ها به محفل قرآن آموزي در مسجدالاقصي را محکوم کرد.
در اين بيانيه آمده است: در پي هتک حرمت قرآن کريم توسط يک افسر صهيونيست در صحن مسجدالاقصي و ضرب و شتم دختران در محفل قرآن آموزي و تلاش امروز يکي از اعضاي کنيست (پارلمان رژيم صهيونيستي) براي يورش به مسجد قبه الصخره بيانگر اين است که توهين به مقدسات در قدس شريف رو به افزايش است.
در ادامه بيانيه گفته شده است: چنين جناياتي توسط صهيونيست ها در سايه سکوت کشورهاي عربي و اسلامي انجام مي گيرد و اين امر باعث شده است مفتي قدس موضع کشورهاي عربي و اسلامي را موضعي ضعيف و سلطه پذير توصيف کند.
حزب الله لبنان در ادامه از ملت هاي عربي خواست که موضع قاطعي را در برابر رژيم صهيونيستي اتخاذ کنند موضعي که مبتني بر مخالفت با توهين به مقدسات اسلامي و مسيحي در قدس شريف و تمامي فلسطين اشغالي باشد.
در ادامه بيانيه گفته شده است: حزب الله معتقد است اقدامات تجاوزکارانه صهيونيست ها عليه مقدسات اسلامي و مسيحي توهين به اعتقادات ملت هايمان محسوب مي شود که اين امر اقتضا مي کند امت هاي عربي و اسلامي با تمام توان خود به ياري ملت فلسطين بشتابند و کابوس اشغالگران صهيونيست را از اراضي شان از بين ببرند.
خاطرنشان مي شود نظاميان رژيم صهيونيستي روز يکشنبه با حمله به يک محفل قرآن آموزي که در صحن مسجد الاقصي در بيت المقدس اشغالي برگزار شده بود، قرآن را با لگد پرتاب کردند.